Τρόποι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ΓΙΟ ΓΙΟ συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ COURIER με πανελλαδική κάλυψη για την άμεση, ασφαλή και αξιόπιστη αποστολή των προϊόντων σε εσάς.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνεται η αποστολή σύμφωνα με τους παρακάτω περιγραφόμενους χρόνους παράδοσης.

 

Έξοδα Αποστολής

  • Για παραγγελίες εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.
  • Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα & τα νησιά, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο κόστος των 3,80€.

 

Έξοδα Αντικαταβολής

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3,00€ .

 

Τρόπος αποστολής για ογκώδη και βαρέως τύπου προϊόντα

1. Αν επιθυμεί ο πελάτης ΕΛΤΑ courier (πόρτα – πόρτα), τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

2. Σε μεγάλα σε όγκο δέματα οι αποστολές ογκομετρουνται. Το ογκομετρικό βάρος, υπολογίζεται σε κιλά αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5.000. Ισχύει, δηλαδή, η σχέση: (Ογκομετρικό Βάρος σε Κιλά) = (Μήκος σε εκατοστά) x (Ύψος σε εκατοστά) x ((Πλάτος σε εκατοστά) / 5.000. Σε κάθε περίπτωση τιμολογείται το μεγαλύτερο βάρος πραγματικό ή ογκομετρικό. Σε απομακρυσμένες δύσβατες περιοχές ενδέχεται η παραλαβή να γίνεται από το κατάστημα της ΕΛΤΑ courier ή της Μεταφορικής, αν έχει επιλεγεί αυτός ο τρόπος αποστολής.

3. Οι Αποστολές θα γίνονται με Πρακτορεία Μεταφορών (Μεταφορικές) της περιοχής σας. Παραλαβή από σημείο εξυπηρέτησης. (Παράδοση κατ’οίκον κατόπιν συνεννόησής σας με την Μεταφορική)

4. Δεν ισχύει η ογκομέτρηση για τις αποστολές προς το εξωτερικό.

 

Χρόνος παράδοσης

1. 2-7 εργάσιμες ημέρες για ογκώδη προϊόντα και αποστολές με αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

2. 4-14 εργάσιμες ημέρες για αποστολές για αποστολές με ΕΛΤΑ courier

Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός και ενδέχεται να τροποποιείται ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες της ΕΛΤΑ courier – Μεταφορικής. Σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείεται και παραπάνω καθυστέρηση λόγω των συνθηκών )