Σχετικά Μ΄Εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία “ΓΙΟ – ΓΙΟ” ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Β. ΒΑΡΣΟΣ, δραστηριοποιείται στον χώρο του παιχνιδιού, της ένδυσης, της γραφικής ύλης και του βρεφικού και παιδικού επίπλου από τον Μάιο του 2006.

Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη των παιδιών, πάντα πιστοί στην ποιότητα και τη συνέπεια, με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Στόχος μας είναι να φέρνουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών σε κάθε άκρη της Ελλάδας και της Κύπρου, προσφέροντας ποιοτικά παιχνίδια, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και καλλιέργεια των δεξιοτήτων των παιδιών, από τη βρεφική μέχρι την εφηβική ηλικία.

Διαθέτοντας πάντα άριστη ποιότητα βαμβακερών – αντιαλλεργικών εσωρούχων απαραίτητων για τα νεογνά, καθώς και ρουχισμό για τον ύπνο τους, έως και πλήρη εξωτερικό ρουχισμό μέχρι την ηλικία των 16 ετών, καλύπτουμε όλο το φάσμα της ένδυσης και υπόδησης του παιδιού.

Μεγάλη ποικιλία γραφικής ύλης, ειδών χειροτεχνίας, ζωγραφικής και εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών βιβλίων διατίθενται για τις ελεύθερες ώρες των παιδιών.

Τα έπιπλά μας διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές που χρειάζεται το παιδικό – εφηβικό δωμάτιο για να είναι λειτουργικό και καλαίσθητο σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας, από Ελληνικά πιστοποιημένα εργοστάσια κατασκευής επίπλων.

Συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες μας και είμαστε στη διάθεσή σας για την εκπλήρωση των αναγκών και κάθε επιθυμίας των υπέροχων αυτών πλασμάτων, των ΠΑΙΔΙΩΝ μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.